“Quhem Bona, jam nënë e dy fëmijëve dhe banoj në lagjen 14, Shkozet, DR. U ktheva nga emigracioni në Greqi kur fabrikat u mbyllën nga kriza. Zyra e Punës DR më gjeti një punë bashkë me një grup shoqesh në rrobaqepësi, siç kam punuar në Greqi.
Unë nuk i bëj naze punës se dua të rris fëmijet, edhe pse e di që të gjithë duan të punojnë si shefa të mëdhenj. Më mirë me punë, se me ndihmë ekonomike. Falenderoj Indritin dhe Zyrën e Punës DR”
Valbona Pelivan Zace, Shkozet (PMT Confezione) www.puna.gov.al