I urojmë suksese Zyhra-së në ambjentin ku ajo punon tashmë!
Zyhra Muçaj 27 vjeç, emigrante e kthyer, me disa eksperienca të pune, na besoi NE për një punësim të mundshëm.
E referuam tek Pasticeri “Lika” dhe mbas intervistës, fitoi të drejtën e punësimit në këtë Subjekt.