Panairi i Punës 2016 zhvillohet me interesin e veçantë të Kryeministrit Z. Edi Rama dhe Ministrit të Mirëqenies Sociale dhe Rinisë, Z. Blendi Klosi. Panairi I Punës do të zhvillohet nga data 28 – 30 prill 2016, në Pallatin e ... më shumë