Në Spitalin Rajonal të Korçës, 15 të diplomuar në degën e Infermierisë përfitojnë nga fondi i nxitjes së punësimit dhe do të zhvillojnë praktikën profesionale për 4 muaj. Për të gjithë ata të rinj që duan të bëjnë praktika profesio... më shumë

Quhej Bujar Cegi, jam 49 vjeç. Iu drejtova Zyrës së Punës Durrës në muajin gusht të këtij viti me shpresën se do të më mundohej një vend pune për të mbajtur familjen. Pas disa takimesh me specialsitët e zyrës sot punoj në subjektin “... më shumë

Quhet Admir Idrizaj, jam 26 vjeç. Kam mbaruar studimet e larta për Administrim Biznes, si dhe kam përfunduar një master për pasuri të paluajtshme në Administrim Publik. Për një periudhe kohe të gjatë mbeta i papunë dhe u drejtova pranë Zyrës... më shumë

Quhen Alush Ahmati, jam 49 vjeç. Prej dy vitesh isha regjistruar si punëkërkues i papunë. Sëfundmi Zyra e Punës në Has më propozoi përmes specialistëve të punësimit që të bëja një kurs profesional për minator. Pasi e bërë, sot jam i pun... më shumë

Erion Dano, një student që para pak kohësh u diplomua në Itali, për Shkenca Politike, Marrëdhënie Ndërkombëtare, u rikthye në gusht të këtij viti për t’u punësuar në Shqipëri. U paraqit pranë Zyrës së Punës Tiranë, për t’... më shumë

I urojmë suksese Zyhra-së në ambjentin ku ajo punon tashmë! Zyhra Muçaj 27 vjeç, emigrante e kthyer, me disa eksperienca të pune, na besoi NE për një punësim të mundshëm. E referuam tek Pasticeri “Lika” dhe mbas intervistës, fitoi... më shumë

“Quhem Rovena Guri. Kam mbaruar studimet në Universitetin e Tiranës, në Fakultetin e Ekonomisë. Pasi dëgjova se në Berat u hap Zyra e re Punës vendosa që t’i drejtohem për të kërkuar një vend pune. Pas disa takimesh, specialistët aty ... më shumë

Romir Saraçi 37 vjeç, kryefamiljar, banues në Tiranë, me profesion Shofer, me njohuri shumë të mira të gjuhës turke, është regjistruar në zyrën e Punës Tiranë, në Muajin Maj. Më 24 nëntor 2014, mundësuam punësimin e tij në kompaninë P... më shumë