Në datat 11,12,13 Tetor 2013 në ambjentet e Pallatit të Kongreseve u zhvillua Panairi Work&Study. Organizimi i ketij panairi, është një nismë e përbashkët mes Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë së Tiranës, Ministrisë së Zhvillimit Ekon... më shumë

Të gjithë punëkërkuesit dhe punëdhënësit e qytetit të Durrësit kanë mundësinë t’i drejtohen një zyre të re punësimi, ku mund të informohen për tregun e punës apo për vendet e lira të punës. Ministria e Mirëqenies Sociale dhe Rinise... më shumë