Quhem Dëshire Murataj, jam 23 vjeçe. Pas përfundimit të arsimit të lartë 3-vjeçar parashkollor, iu drejtova Zyrës së Punës Durrës për një mundësi punësimi. Pas disa intervistave të zhvilluara, jam punësuar për herë të parë në kopshti... më shumë

    Panairi i Punës 2016 zhvillohet me interesin e veçantë të Kryeministrit Z. Edi Rama dhe Ministrit të Mirëqenies Sociale dhe Rinisë, Z. Blendi Klosi. Panairi I Punës do të zhvillohet nga data 28 – 30 prill 2016, në Pallatin e ... më shumë