“Quhem Aldisen Alimema, 23 vjeç, i diplomuar për Gjeologji-Miniera. Para pak ditësh u paraqita në Zyrën e Punës në Tiranë dhe teksa aplikoja për një vend pune cfarëdo, ndodhi ajo çka nuk prisja. Një përfaqësues i kompanisë ‘Aye... më shumë

Quhem Dritan Berberi, jam 39 vjeç. Prej vitesh kam punuar në Greqi, por atje mu shkurtua vendi i punës dhe u ktheva në Shqipëri. Pas kthimit si emigrant e pata shumë të vështirë të gjeja një punë. Kërkova gjithandej. Para pak kohësh u regjis... më shumë

“Quhem Gjergj Buhali, jam 34 vjeç. Pasi mbarova studimet e larta për gjermanisht në 2008, u përpoqa të gjeja një punë në profesionin tim, por pa sukses. Derisa vendosa të paraqitesha pranë Zyrës së Punës në Berat, edhe pse isha skeptik pë... më shumë

Quhem Kopi Shuta, jam 48 vjeç. Prej shumë kohësh kam qenë i papunë dhe i regjistruar pranë Zyrës së Punës Pogradec si punëkërkues i papunë. Kam kërkuar punë në shumë subjekte por nuk kam gjetur mundësi. Me ndërmjetësimin e kësaj zyre g... më shumë

Quhem Albana Ruçi, jam 39 vjeçe. Prej muajit maj 2013 jam regjitruar si punëkërkuese e papunë në Zyrën Rajonale të Punës në qytetin e Durrësit. Pasi u vura në dijeni se në këtë zyrë ka rreth 700 oferta puna, shkova për t’I parë dhe me ... më shumë

Alma Muça është një 21 vjeçare, e cila me humbjen e nënës së saj, ka marrë kujdestarinë e motrës dhe të vëllait të saj më të vogël. Ajo vazhdon studimet part – time për gjuhë letërsi. Në pamundësi për gjetjen e një pune, ajo ... më shumë

“Quhem Ina Myslimaj. Kam mbaruar Fakultetin e Shkencave Sociale, dega Psikologji, në vitin 2009, ndërsa tre vjet më vonë edhe masterin shkencor. Studiova e u përgatita shumë për të pasur një punë të denjë dhe sot jam e lumtur që mundi i... më shumë