Në datat 11,12,13 Tetor 2013 në ambjentet e Pallatit të Kongreseve u zhvillua Panairi Work&Study. Organizimi i ketij panairi, është një nismë e përbashkët mes Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë së Tiranës, Ministrisë së Zhvillimit Ekon... më shumë

Të gjithë punëkërkuesit dhe punëdhënësit e qytetit të Durrësit kanë mundësinë t’i drejtohen një zyre të re punësimi, ku mund të informohen për tregun e punës apo për vendet e lira të punës. Ministria e Mirëqenies Sociale dhe Rinise... më shumë

Jam Alfred Sula 46 vjeç, babai i 3 fëmijëve. Kam qënë i papunë për një periudhë 4-vjeçare. Pasi pashë promocionet e Zyrës së Punësimit, Tiranë, vendosa të paraqitem pranë saj dhe aplikova për punë. Sot unë punoj në hypermarketin me t... më shumë